Solgar Vegan Digestive Enzymes 50tabs

16,45 11,52

Σε απόθεμα

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 111 Points !

Icon 3 Ασφαλείς αγορές με κρυπτογράφηση SSL

Icon 1 Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39€

Icon 2 Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12 μ.μ.

Icon 4 Αυθημερόν παραλαβή απο το κατάστημα για παραγγελίες πριν τις 3 μ.μ.

Λογότυπο Solgar για το κείμενο κάθε προϊόντος

Solgar Vegan Digestive Enzymes 50tabs

Το Vegan Digestive Enzymes της SOLGAR είναι μοναδικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα που βοηθά στην υποστήριξη του πεπτικού συστήματος και την απορρόφηση της τροφής, χρησιμοποιώντας ένζυμα που δεν είναι ζωικής προέλευσης.

Η πεπτική διεργασία είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, όπου το σώμα διασπά την τροφή που καταναλώνουμε σε θρεπτικά συστατικά με τη βοήθεια των πεπτικών ενζύμων, που παράγονται στο πάνκρεας και το λεπτό έντερο. Εάν δεν υπάρχουν επαρκή επίπεδα πεπτικών ενζύμων, το σώμα δεν μπορεί να διασπάσει πλήρως την τροφή και, αν και ακολουθούμε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, τα θρεπτικά συστατικά δεν απορροφώνται αποτελεσματικά.

Για επιπλέον πεπτική υποστήριξη μετά το γεύμα, μπορεί να βοηθήσει η πρόσληψη Vegan Digestive Enzymes Tablets της SOLGAR. Αυτή η εξειδικευμένη φόρμουλα περιλαμβάνει ένζυμα που δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα, όπως λιπάση, αμυλάση, πρωτεάση, αμυλογλυκοσιδάση και κυτταρίνη. Καθένα από αυτά τα ένζυμα στοχεύουν σε διαφορετικές ομάδες τροφών για να προσδώσουν ολιστική προσέγγιση στην πέψη από τις τροφές σε θρεπτικά συστατικά.

Kατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Barcode: 033984028005


Βρείτε περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες:
SOLGAR

Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή

Επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Facebook και Instagram, για περισσότερες Προσφορές, Εκπτώσεις, Δώρα, Give Away και Διαγωνισμούς


Σημειώσεις
*Μέγιστη δυνατή ενέργεια του Pharmabest.gr είναι η παροχή των ακριβέστερων πληροφορίων για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν αποκλίσεις, λόγω μεταβολών από την εταιρεία κατασκευής. Πριν από την χρήση του κάθε προϊόντος, σας συνιστούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις πληροφορίες των συσκευασιών.

**Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης διατροφής. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο δηλητηριάσεων: 210 7793 777

Λόγοτυπο Pharmabest το οποίο βρίσκεται κάτω αριστερά από κάθε προϊόν

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 μασώμενες ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Συστατικά

Διατροφικές πληροφορίες ανά ταμπλέτα Περιεκτικότητα %Σ.Η.Π.*
Μείγμα φυτικών πεπτικών ενζύμων σε σκόνη παρέχει: 144mg
Λιπάση 86FIP
Αμυλάση 1944DU
Πρωτεάση 7200HUT
Αμυλογλυκωσιδάση 6.6AG
Σελλουλάση 108CU
*Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Συστατικά
Διογκωτικοί παράγοντες (μαννιτόλη, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρίνη), Μείγμα φυτικών πεπτικών ενζύμων, αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο), σταθεροποιητής (κόμμι γκουάρ), γεύση (φυσική γεύση μέντας)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.